Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Grą "Terraria"

wojtekd12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec wczoraj sie dowiedzialem od kumpla ze jest taka gra jak "Terraria" ogladalem rozne filmiki Youtube i bardzo mnie sie spodobalo. ok pobralem Terrrarie , zainstalowalem te 2 pliki Net Fraemwork potem odpalam gre i wyskakuje blad:

http://screenshooter.net/1730504/ueierjv

a mam karte graficzna ATI RADEON 9250 a po dzisiejszej aktualizacji pisze "Gigabyte Radeon 9250"

Wiec czemu mi nie działa. ;x

Opublikowano

Jest dział Terraria na forum MPC więc dlaczego robisz temat tutaj ?

A jakbyś chociaż wrzucił do google translate ten tekst to byś wiedział, że sterowniki karty graficznej musisz zainstalować najnowsze :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

ja mam ATI i mi działa. Spróbuj wgrać inne sterowniki. Sapphire polecam. Możliwe też, że karta jest za słaba, ale raczej wątpię w to.

@Up

Pewny jesteś? ;> xD

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Sorki musialem pomylic karty strony i napisalem tutaj xD. no wiec sproboje zainstalowac Sapphire lecz jak wroce z kosciola.:) Bo instalowalem nowsze stery , aktualizowalem tez wiec dupa nie dziala a dirext mam 9 ... a tak gra mi sie spodobala....

Eh Dalej nie dziala.;/. Nie ma jakiegos sposobu aby to naprawic?

Opublikowano

Czy aby na pewno masz zainstalowane sterowniki pasujące do swojej karty? Ja również mam "ATI Radeon" i mam 0 błędów :)

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

Opublikowano

Pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej, najnowszego Directa.

A jak macie Win7 to tak jeszcze dodatkowo : PPM (na ikony gry) -> Właściwości -> Zgodność i wybieracie System Windows XP z dodatkiem Service Pack 2

Na reputacji nie zależy dawajcie co chcecie mi to różnicy nie robi.

" Jeżeli czegoś nie ma na google, to to nie istnieje " - Bill Gates.

Opublikowano

Spróbuj dodac gre na Steam :D

Steam> Bibloteka> Dodaj grę> Terraria

Może pomoże :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...